37 - uschochfyochblä.

Känner att jag tappat lusten litegrann. Till allt ungefär. Bloggen, bilder, redigering. Livet kanske till och med? Haha, nej riktigt så emo har jag inte blivit än. Men ja rubriken förklarar väl allt lite för bra, men jag tror att lusten till att göra någonting är på väg uppåt igen. Bara för att idag har varit en bra dag.
Så imorgon är det nio dagar kvar till skolstarten. Om jag är taggad? HELL TO THE YEAH.
Inget roligt inlägg var väl det här inte och inte speciellt sammanhängande heller för den delen. Men jag ska återuppta allt så småningom. Det där med bilder, ja de har jag tusentals av så (trots att de förmodligen kommer komma i en konstig ordning) ska jag se till att göra av med de någonstans, typ som här. Funkar väl finemang?
Sen det där med att skriva noveller. Jo alltså jag tror att jag ska börja igen. Måste bara hitta på någonting att skriva om, för just nu är jag så jäkla taggad men har ingen idé alls som vill forma sig i huvudet.
Aja. Det var det. Tjenamors.

Kommentarer
Postat av: emmy

nämeeen, tack :D!

2011-08-10 @ 20:22:51
URL: http://jonesochgiftet.blogg.se/
Postat av: louise

sv: Ursäkta mig då, du som uppdaterar så det bara skriker om det menar jag HEH ;) Jag har faktiskt varit borta sedan i onsdags morse ute på en ö utan dator, telefon och kontakt med verkligheten! Typ. HEHEHEHE Ska uppdatera..... Snart :)

2011-08-12 @ 13:40:47
URL: http://myhrberg.blogg.se/
Postat av: louise

Fel att uppdatera?

2011-08-16 @ 12:21:48
URL: http://myhrberg.blogg.se/
Postat av: stuffstuff

vore grymt om du tog en titt i min bloppis =)

kram

2011-08-18 @ 20:35:11
URL: http://stuffstuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0