41 - exakt nu.

Just nu, ja exakt nu, sitter jag i mitt rum med en sprillans ny dator från skolan (ett sätt för de att locka fler elever? kanske, i vilket fall som helst så lyckades de i alla fall, haha), och jag har ingen aning om hur länge vi kommer få ha de, men ja nu är denna min i alla fall. Bäst av allt är att den väger nada plus att den har webbcam, haha, nu är min uppgift bara att hitta något photobooth liknande program på den.
För närvarande ser mitt rum förjävligt ut, det ligger saker i princip överallt, dessutom har jag prov imorgon. Så ja, allt känns toppen. Fast det där var inte ironiskt, för allt känns faktiskt toppen. Konstigt nog.
Kände att det här blev ett askalas inlägg, och egentligen fanns det väl ingen poäng med det heller. Men jag tror att det jag ville komma fram till var att jag lever, sen att jag behöver städa och plugga, plus att jag har en egen dator för en gångs skull, samt att jag har tre saker att visa er sen.
Tre toppen grejer som för närvarande förgyller de dystra och regniga dagarna.
Så ja.

40 - the xx.


Åh. Fantastisk låt. Fantastisk video.

39 - church street saloon med världens bästa gäng.
Och så blev det lite trapphushäng till runt ett-två på natten med Fanny och Lucas...


38 - och tårarna bara rinner.
Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva det här inlägget. Jag har tänkt så otroligt mycket på att jag verkligen vill få ner allt jag har att säga till dig i det här inlägget, men det finns nog inte ord nog för att beskriva hur det här känns. Jag är inte speciellt bra heller på att få till en bra text, så just nu ska jag bara skriva. Skriva utan att tänka, bara få ner det mesta.

Jag tror aldrig att jag någonsin har eller kommer att träffa en sådan underbar person som du. Du kanske inte får höra det ofta, men du är verkligen min allra allra allra bästa vän och jag skulle för allt i världen aldrig byta ut dig mot någon eller någonting annat. Oavsett vad så finns du alltid vid ens sida och du lämnar aldrig någon ensam, du lyssnar till vartenda ord man säger till dig och ger en alltid sådana kloka ord. Ibland behöver du inte ens säga något för att man ska veta att du finns där för en. Du är som en andra halva till mig, vi tänker precis likadant, säger precis likadana saker, utbyter förstående blickar utan att yttra så mycket som ett ord och avslutar varandras meningar. Ja, vi låter som ett par ibland också, haha, och om det finns själsfränder på riktigt så är nog du min.
Du är verkligen den mest perfekta bästa vännen man någonsin kan önska sig.

Egentligen vill jag inte alls att du ska flytta, för jag är så självisk att jag vill ha kvar dig på andra sidan gatan så att jag bara ska kunna gå över till dig när som helst. Men samtidigt vet jag hur otroligt mycket du är värd den här chansen, samt att du kommer kunna ta dig så långt i världen - inte bara på grund utav din fantastiska röst och talang, utan även på grund av att du är en sådan fantastisk person.

Jag kommer sakna dig så otroligt mycket och det kommer vara så hemskt tomt utan dig. Oavsett hur långt ifrån varandra vi kommer vara och oavsett hur lång tid som kommer gå innan vi träffar varandra så kommer du alltid alltid alltid ha en plats i mitt hjärta som den absolut bästa vännen någonsin. Jag älskar dig Fanny Hansen, och jag hoppas av hela mitt hjärta att din dröm slår igenom (fast det vet jag redan att den kommer)! ♥

37 - uschochfyochblä.

Känner att jag tappat lusten litegrann. Till allt ungefär. Bloggen, bilder, redigering. Livet kanske till och med? Haha, nej riktigt så emo har jag inte blivit än. Men ja rubriken förklarar väl allt lite för bra, men jag tror att lusten till att göra någonting är på väg uppåt igen. Bara för att idag har varit en bra dag.
Så imorgon är det nio dagar kvar till skolstarten. Om jag är taggad? HELL TO THE YEAH.
Inget roligt inlägg var väl det här inte och inte speciellt sammanhängande heller för den delen. Men jag ska återuppta allt så småningom. Det där med bilder, ja de har jag tusentals av så (trots att de förmodligen kommer komma i en konstig ordning) ska jag se till att göra av med de någonstans, typ som här. Funkar väl finemang?
Sen det där med att skriva noveller. Jo alltså jag tror att jag ska börja igen. Måste bara hitta på någonting att skriva om, för just nu är jag så jäkla taggad men har ingen idé alls som vill forma sig i huvudet.
Aja. Det var det. Tjenamors.

36 - för att jag fann någonting annat att göra än att sova.


35 - ibland räcker det med små ord.
34 - somliga nätter sitter man uppe alldeles för länge.


33 - förra veckan i torsdags.

För någon månad (eller det kanske var några månader sen) frågade Fanny mig om jag inte kunde följa med henne ut till stallet och fota henne och hästen Sveidur, självklart gick jag med på det. Så förra veckan i torsdags åkte vi ut till stallet där Fanny rider, det var en dag med ett relativt konstigt väder. Ena sekunden var det mulet och regnigt, andra sekunden sprack himlen upp och solen tittade fram. Hur som haver så fotade vi, och anledningen till att inga bilder dykt upp på bloggen framtills nu är den att jag inte alls känner mig nöjd med bilderna. Inget fel på modellerna, de var jätteduktiga. Men jag känner mig inte alls nöjd över min prestation. Så förlåt Fanny om bilderna inte alls blev så bra som du tänkt dig, men är man en amatör så är man.


Men den här bilden tyckte jag om, den var riktigt fin på Fanny och Sveidur.

32 - nattligt tidsfördriv.

När jag har alldeles för mycket tid över och alldeles för lite lust till sömn så brukar jag klicka in mig på denna sida, bara för att den är så klockren. Jag har ingen som helst aning om det de skriver stämmer, dock vill jag jättegärna tro det. Hursomhaver så äger den i alla fall.

Likaså denna låt. Åh min nya ringsignal.

RSS 2.0