31 - på väg till danmark, i danmark, på väg ifrån danmark.


sista bilden är tagen av min kusin mikael.


30 - ingen människa är en ö.

Har ni hört det uttrycket någon gång? Ingen människa är en ö. Undrar ifall det verkligen stämmer? För ibland, bara ibland, kan jag känna att det inte alls skulle skada att vara en ö. Att vara helt ensam, utan någon eller någonting vid en - inga bekymmer, inga tankar, ingenting.
För ibland kan jag känna att jag tröttnar på människor. Inte någon specifik, utan bara människor.
Det är inte så att jag är sådär deprimerad och därför snackar om ensamhet, utan mer om hur otroligt härlig känslan av att bli lämnad ensam för en stund utan att behöva tänka på någonting speciellt och utan att känna något behov av sällskap, borde vara.
För jag har märkt att jag inte alls fungerar ihop med människor. Ibland även de jag känner bäst. Inte så att jag inte tycker om de, för det gör jag - väldigt mycket. Men mer att jag inte trivs.
Fast mest händer det att jag inte trivs i stora grupper med människor jag inte känner, för jag blir så osäker. Osäker på mig själv. Jag blir en sådan svag personlighet i folks ögon när jag träffar de, just för att jag inte har en aning om hur jag ska vara mig själv och visa den jag egentligen är.
Fast har jag någonsin någon aning om hur det är att vara mig själv? För vad är det som jag vet om mig själv egentligen som gör mig till just mig själv? Kanske är det så att det inte alls är människorna som gör mig osäker, utan att jag alltid är osäker. Osäker på vem jag är, hur jag är och vad jag är.
Vad är det egentligen som räknas till den jag är?
Nej usch, det här inlägget spårade ut ganska rejält. Har ingen som helst aning om vad det är jag babblar om, vilket ingen annan som läser det här heller har förmodligen. Kanske är det bara en massa konstiga tankar som dyker upp när man varit borta från folk för länge, när man helt enkelt glömt bort hur man ska te sig.
Kanske är det bara sömn som behövs.
Eller en nystart.

29 - det här hade göteborg att erbjuda.


28 - you've got your head among the clouds and you will never be free.
Idag är jag hemma alldeles själv, för hela familjen har åkt iväg till Uppsala. Jag fick inte följa med. Bilen rymmer fem personer och vi är sex personer, lite tråkigt för min del. Jag som så hemskt gärna ville se systerns nya lägenhet, men vad gör det om hundra år?
Vädret är inte heller det bästa, så dagen har hitills bestått av bildredigering, musik och lite hushållssysslor. Kulkul.

27 - den sista delen av den sista filmen.Herregud. Ikväll kvart över nio smäller det. Då ska jag äntligen se sista Harry Potter filmen. Känns overkligt. Jag vet inte ifall jag längtar eller fruktar det, men kvart över nio. Åh vad jobbigt det kommer bli, sista filmen liksom.  Men jag hoppas att den är lika bra som boken.

26 - borta bra, men hemma bäst.

I två och en halv vecka har jag varit hemifrån, vi har varit i Göteborg, Danmark och Karlskoga, och det var först igårkväll som vi efter en fyra timmars resa äntligen kom hem.
Det är otroligt vilken hemlängtan man kan få efter en sådan resa, men kul har jag haft. Otroligt kul - även på de regninga och händelselösa dagarna.
Idag är jag lite borta i huvudet, tröttare än vad jag varit på länge, hostar så mycket att jag snart får magrutor och har alldeles för mycket att tänka på känns det som.
Sen har jag 822 bilder att gå igenom (borde vara mer tycker man men mitt 2gb minneskort ville inte ta emot några fler, jag måste köpa ett som rymmer mer snart) så bilder kommer så småningom men just nu ska jag bara vila.

25 - vi tog bilen och körde.

Igår for vi till Karlskoga, som blir vårt sista stopp innan vi drar vidare hem, där farmor och resten av släkten befinner sig just nu.

24 - so denmark here we come.

Imorgon åker vi tidigt till Danmark, där släkt väntar  (förhoppningsvis med god mat haha). Vi ska upp rätt tidigt imorgon, runt sex-sju eftersom att båten åker vid åtta, så godnatt fellas.

Under tiden kan ni få glo på dessa bilder, bara för att dessa är mina favoriter.

23 - att vara barn.


22 - en bilresa på sju timmar att se fram emot.

Som rubriken talar om så har jag en bilresa på sju timmar att se fram emot från och med nu ungefär. Destination? Världens bästa stad Göteborg såklart.
Det kommer bjudas på mat, släktträffar och Liseberg. Underbart.Och om jag hittar mina hörlurar så blir det väl dessa låtar som kommer spelas på repeat alldeles för mycket under dessa timmar i bilen. Sablar vad det kommer vara skönt att sträcka på sig sen.
21 - idas födelsedag !

Idag är det den åttonde juli och det innebär enbart EN sak för mig; nämligen att Ida fyller hela sexton år ! Så hon får ett STORT GRATTIS av mig, och jag hoppas innerligt att hon har fått en bra dag!

Lite såhär såg det ut när vi jag, Hanna och Lucas var hemma hos Ida för att fira henne:

Ida herself.


Lite fail när man blandar ihop linsskydden...


Hanna och Lucas på vägen hem.


20 - last days interesting.

Eftersom att jag inte har mycket att dela med mig av får ni se lite bilder från de senaste dagarna istället, haha.19 - ett svartvitt inlägg.

Okej, så jag hoppas att ni inte har tröttnat (vem fan tröttnar på hur denna männsika ser ut? så snygg som hon är) på alla bilder på Fanny, men jag måste ju lägga upp de nån gång, så nu får ni en drös med bilder igen. Mina favoritbilder sparar jag dock till ett senare tillfälle, hehe.


18 - fotografering med Fanny.

Jag är världshistoriens sämsta på att bestämma mig för vare sig jag vill ha bilderna i svartvitt eller i färg, så jag har gjort de flesta i både svartvitt och i färg. Problemet är bara hur jag ska publicera de utan att det blir för mycket och dessutom ifall de ska vara i svartvitt eller i färg?
Så det fick bli en liten blandning, hehe.
Och tro mig, det här är inte de enda bilderna - det kommer fler. Tills dess får ni glo på dessa.
17 - inspiration.

source: stockholm magazine.


Under tiden som jag fortfarande sitter och fixar alla bilder från gårdagens fotografering samtidigt som jag lyssnar på Winnerbäck (ja Louise Winnerbäck! haha), så kan ni få titta på denna bild, bara för att den är så fantastisk vacker.


RSS 2.0