10 - när man har en massa bilder som bara ligger och skräpar.
9 - när verkligheten hinner ikapp en.
Klockan är halv två och mitt huvud kommer nog sprängas i bitar snart. Hela dagen har varit alldeles för varm för att tillbringas inne, så jag har varit ute och därmed drabbats av lite solsting tror jag minsann. Egentligen borde jag gå och lägga mig, speciellt på grund av huvudvärken samt för att jag egentligen är hur rädd som helst för mörker och att hela lägenheten för närvarande är alldeles tyst och för mörk hjälper inte ett dugg. Men sen är jag lite för trött för att orka gå ner och borsta tänderna och sådant.
Men ja, det lär man väl göra förr eller senare.

Godnatt.

8 - låt mig vakna upp en dag utan några beskymmer.
Ibland önskar jag att få återuppleva åren som ett bekymmerlöst barn, det måste vara helt otroligt underbart.

7 - ta mig någonstans där varken du eller jag vet vart.


6 - fönsterkarm.Jag har bloggat ett tag på en annan blogg, men kände verkligen att jag behövde börja om på nytt. Helt på nytt.
Så jag har inte skrivit ut att jag börjar om där, och jag vet inte heller ifall jag ska göra det. Men vi får se hur det går här, och utifall det känns bättre stannar jag kvar - om inte så återvänder jag till den gamla.

5 - kvällspromenad.


Något som ingen annan årstid än just sommaren erbjuder är kvällspromenader (med myggor som sällskap) i enbart shorts och linne - oavsett hur sent det börjar bli.
Sommaren är verkligen så otroligt jädrans oslagbar.

4 - lite kort och gott.


Ovan har ni bilder från när vi skulle på stan lite snabbt vid fem, kameran fick hänga med - enbart för att det nya objektivet skulle testas, haha.
Idag har det varit konstant solsken hela dagen, och termometern har legat på runt 30 grader. Det är sjukt hur varmt det varit idag och enligt alla meteorologer ska det bara fortsätta uppåt, men inte klagar jag inte.


3 - nytt objektiv!
Efter ett halvårs funderingar, besparingar (jag är sämst på att spara ihop pengar, haha) och väntan har jag ÄNTLIGEN köpt mitt efterlängtade objektiv - Nikkor 35mm f/1.8 G !
Jag älskar, älskar, älskar det!

2 - om mig.

Det här är då jag:


Mitt namn är Jenny och jag är född den 29e mars 1995, vilket gör mig för närvarande 16 år och cirkus 3 månader gammal. Just nu bor jag i staden Gävle och ska börja gymnasiet här till hösten.

Jag älskar att fota, och trots att jag väldigt ofta hamnar i perioder då jag antingen inte fotar alls eller fotar överdrivet mycket så kommer inte det att ändras.
Något annat jag älskar att göra är att skriva noveller, vilket jag gjort i princip ända sedan jag lärde mig att skriva, dock var det ett tag sen jag skrev sist. Hm... lär ta igen det där skrivandet.
Och det bästa jag vet är att cykla.
Ingenting i världen slår känslan av att cykla fort som tusan ner för en backe på sommaren.
Ingenting.

Den här bloggen finns för att jag ska kunna dela med mig av bra dagar och dåliga dagar, tankar, minnen, musik, foton och främst av allt mig själv.
Om inte annat anges är alla bilder tagna av mig, och ifall någon måhända skulle vilja använda sig av någon bild tagen av mig skulle jag bli hemskt tacksam om de skriver ut att det är mina bilder.

1 - jag börjar om på nytt.RSS 2.0