56 - nästa stopp: NORRKÖPING!

SÅ. JÄVLA. TAGGAD.

Dagen är äntligen, äntligen, äntligen kommen för min, Louise och Hannas resa till Norrköping där bästaste Fanny kommer att stå och vänta på oss vid perrongen. Hur underbart? Obeskrivligt underbart.
Exakt nu. 15.07 går tåget.
Jag har laddat upp med godis, MER, mackor och självklart tredje och fjärde säsongen av "How I Met Your Mother" inför den tre timmar långa resan.


Sen kör jag på en arkivbild, bara för att (om jag får säga det själv) jag tycker om denna bild så mycket.

55 - hitta mig en person som är villig att ställa upp.

//pic 1&2&3 shot by mattcaplin found at weliveyoung, pic 4 by oraclefox//

Jag. Vill. Ut. Och. Fota. NU.
Modell? Någon?

54 - den tjugofjärde september tvåtusenelva.

Japp, jag vet. Världens fetaste inlägg med världens fetaste bildbomb. Men jag var tvungen att välja mellan att dela upp bilderna i typ femhundra inlägg eller i två inlägg med femhundra bilder istället, så ja det blev det sistnämnda. Och jag gjorde det trots att det tog mig cirkus femhundra år, så creds till mig. Sen blir jag av med bilderna fort (ja jag är också fullt medveten om att jag inte måste lägga upp de här på bloggen) och kan blogga om annat och visa andra saker (vilket jag förmodligen inte heller kommer vara så duktig på, hehe). Och så var det allt från mig.53 - SMÖRNÄS.

Jag vet att jag är segast i stan, men här är i alla fall en del bilder från när N1J var i Smörnäs 14-15 september (förra veckan i onsdags-torsdags):

52 - jag tar ingen jävla skit.


51 - niceville.

Då var man hemkommen från Smörnäs. Det var en grym resa och bilder kommer, men det här inlägget handlar om annat. Jo, nämligen filmen "The Help", eller ja "Niceville" som den heter på svenska.
Bioklubben visade en förhandsvisning av den filmen, och egentligen var det inte tänkt att jag skulle gå, eftersom att jag inte hade några biljetter. Men en kvart innan filmen skulle börja fick jag ett sms från Lucas som talar om att det fanns biljetter kvar. Så ja, jag och min syster fick sitta på första raden för att se filmen, vilket var sjukt värt. Filmen var grym och jag tror inte att jag gråtit så mycket till en film sen jag såg My sisters keeper.
Så se till att se den här filmen, ni kommer inte att ångra er för en sekund. Seriöst.

 


50 - nu sablar ska vi kötta i smörnäs.


Japp, så bär det av till Smörnäs ytterligare en gång. Dock med en ny klass och nya förväntningar. Under tiden kan ni få titta på Fannys fötter i två dagar, så hörs vi med en hög bilder.
Nu: SÖMN.
Imorgon: KÖTTA.

49 - en helg med gänget samlat.

Såhär kan det se ut när världens bästaste Fanny kommer på besök i Gävle!48 - söndagar känns aldrig bra.

Idag känner jag mig allmänt lat. Egentligen vill jag bara sitta och titta på en serie, äta chips och dricka te. Det skulle vara en bra söndag, men istället måste jag plugga och sedan tror jag att jag måste städa också. Usch söndagar är verkligen inte de bästa dagarna.


Den här bilden hör inte alls ihop med inlägget, men någonting måste man ju fylla ut med.

47 - NU: en uppdatering av kameraminnet.

46 - livet är bra allt roligt.

Okej, så jag och Hanna slutade tolv idag. Ja. Tolv. Vad jag gjort sedan dess? Jo, kollat på serien 90210, haha, liv jag har, verkligen. Ännu roligare är att jag sitter och pluggar nu, japp bra tidsfördriv på en fredag. Usch.
Men en bra sak med idag är att världens bästaste kompis (aka Fanny Hansen) kommer hem över helgen idag. Är jag glad? Eh jaaaaaaaaaaaaaaaa.

P.S. jag har hittat ett webcam program nu (eller ja, Louise hittade och jag frågade henne, höhö), askalas att jag tar kort på mina fina skolböcker. Jappsi.

Nä, såklart tog jag en bild på mig själv med. Assnygg. Verkligen (skämt åsido). Åh, liv jag har. Måste fortsätta plugga. Typ. NU.


45 - how fucking amazing ain't this?


//pic by: Ibai Acevedo//

Första gången jag såg denna bild var för lite mer än ett år sedan, och helt seriöst. Hur jävla fantastisk är den inte?
Inte nog med det, så fick jag världens fotosug. Jag. Vill. Fota. Nu.
Kameran har mest legat och dammat i en månad, och det är alldeles för mycket för att vara okej. Usch på mig. Istället sitter jag och pluggar nu. Matte. Helvete.
Och gud vad jag svär.

44 - nollning. sablar. också.

Ja då var det dags för nollning ikväll då. Eller ja. Rättare sagt om trettiofem minuter. Jag ser fram emot det, litegrann i alla fall, men sen känner jag mig nog egentligen ganska nervös och uppskrämd. Bilden nedan förklarar nog bäst hur jag känner mig i nuläget.43 - your made up friend has given up on you, two more drinks and he might come true.42 - första september.

Så tre saker som förgyller mina dystra och regniga dagar - i en obestämd ordning.


Jag ditchade min fotovägg, köpte denna grej och hängde upp mina bilder istället. Får visserligen inte plats med många bilder, men skonsamt mot tapeten (haha) och jag diggar den rätt mycket faktiskt!

Kanske världens bästa väska? Letade efter en skolväska (något desperat) och fann tillslut denna på ellos.se's herravdelning. Har sjukt mycket plats, blir visserligen ganska tung, men är helt otroligt fantastiskt snygg! Jag älskar den.

Säg en person som inte har letat efter den perfekta, lagomt transparenta blus/skjorta i lagom längd, i ungefär hur länge som helst? Jag fann den. Eller ja för mig är den perfekt. Och vet ni vad jag pungade ut för den? 199 kr. Shit. Pommes. Frites. Säger jag bara.

RSS 2.0